Na Uprising Reggae Festival prídu aj Haf & Beyuz a Gonsofus

NETKY.SK • 8 Jún 2016, 09:44 • 2 min
Na Uprising Reggae Festival prídu aj Haf & Beyuz a Gonsofus

BRATISLAVA - Na tohtoročnom Uprising Reggae Festivale, ktorý sa uskutoční 26. a 27. augusta na bratislavských Zlatých pieskoch, vystúpia aj slovenské duo Haf & Beyuz a medzinárodný projekt Gonsofus.

slovakia

left justify in out

Haf & Beyuz predstavia skladby z nového albumu Opice a Ananásy (2016) ako aj hity z predchádzajúcich štúdioviek V živote (2007), Moderný spevák (2009) a Blázon čas (2012).


Projekt Gonsofus tvoria multiinštrumentalisti Sasha Mamaev a Gábor Tokár, ktorí vo svojej tvorbe kombinujú žánre ako reggae, dub, hip-hop či afrobeat. Sú známi najmä pre svoje unikátne koncerty, na ktorých hrajú na ôsmich hudobných nástrojoch a pomocou loopov vytvárajú efekt ansámblu. Na konte majú EP nahrávky Gonsofus (2010) a Sueňo (2013) a albumy Eternal Search For Time Within (2011) a Taking Shape (2015).


Už skôr potvrdenými interpretmi deviateho ročníka festivalu sú Alborosie, Nneka, Tarrus Riley, Kabaka Pyramid, The Sugarhill Gang, Looptroop Rockers, DJ Kentaro, Dean Fraser, Alaine, DJ Vadim, Paolo Baldini DubFiles feat. Mellow Mood, Forelock & Sr. Wilson, The Skints, Mungo's Hi Fi, Marina P, Ras Muhamad, Rocky Leon, Dubioza Kolektiv, Tadiman, Sassja, Názov Stavby, Medial Banana, Warrior Sound International a Silly Walks Discotheque.
Informácie pochádzajú z webstránky www.uprising.sk a archívu agentúry SITA.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies