Na Uprising Reggae Festival príde tiež Blackout Ja

NETKY.SK • 6 August 2014, 08:28 • 2 min
Na Uprising Reggae Festival príde tiež Blackout Ja

BRATISLAVA - Na siedmom ročníku Uprising Reggae Festivalu, ktorý sa uskutoční 21. až 23. augusta na bratislavských Zlatých pieskoch, vystúpi aj jamajský spevák Blackout Ja momentálne pôsobiaci vo Veľkej Británii.

slovakia

left justify in out

Blackout Ja, vlastným menom Christopher Hendricks, po presťahovaní do Kingstonu začal spolupracovať s duom Sly & Robbie, neskôr aj s Capletonom, Sizzlom, Freddiem McGregorom, Tanyou Stephens alebo Lucianom. Počas uplynulých dvanástich rokov koncertoval s interpretmi ako Buju Banton, Beres Hammond, Barrington Levy, Macka B či Mighty Diamond. V roku 2011 spolu s Run Tingz Cru vydal Summer Promo Mix, na ktorý prispel štyrmi skladbami. Objavil sa tiež na nahrávkach Bun Dem Riddim, Ba Ba Boom Riddim a Impossible Riddim. Tento rok zas nahral skladbu Overcome na album Serious Time od Mungo's Hi Fi a tiež Kill Dem Sound s Daddym Freddym, ktorý v auguste taktiež vystúpi na Uprisingu. 

 

Vo štvrtok 21. augusta sa na Uprisingu predstavia Mellow Mood, Micah Shemaiah, Cornerstone Roots, Medial Banana, Charlie P spolu s Mungo's, Fireson Bantu s United Forces Of Dub, Deadly Hunta, Rocky Leon, Ghetto Youths Sound s Pull Up Unity. Na štvrtkový Opening Day je potrebné si kúpiť samostatnú vstupenku v cene 15 eur. 

V piatok a sobotu na festivale vystúpia Shaggy, KRS-One, Jimmy Cliff, The Skatalites, Junior Kelly, Collie Buddz, Gentleman's Dub Club, Aphrodite, Ward 21, Marcy Chin, Dub FX, Chronixx & Zinc Fence Redemption, Jah9, Daddy Freddy, Jah Sun, Raphael, Spectacular, YT, Taiwan Mc, Wailing Trees, Lion D & Bizzarri Sound, Riddim Colony, Fitta Warri, Rebellion The Recaller, Lengualerta, U-Cee, Blackout Ja, Dancehall Masak-Rah, Jinx In Dub, Addis Pablo & Suns Of Dub, DJ K, Riddim Tuffa, J Bostron, Dubtonic Kru, Rollandblow, Steppa Style & Trudebwoy Sound, Iration Steppas & MC Danman, Weedy G Soundforce, N3o Akustika, Campana Batacuda, Dirty Dubsters & 2Nice, Dr.Kary, Vec & Škrupo, Moja Reč & Komplot, James Cole, Tono S. & Beyuz, Boyband, Bekim, Superior & Foolproof Riddims, Katka Ščevlíková a Slow Flow. Dvojdňové permanentky stoja momentálne 40 eur a sú v predaji v sieti Ticketportal alebo na webstránke www.uprising.sk. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies