Na Uprising Reggae Festival príde aj kapela N3O Akustika

NETKY.SK • 12 Jún 2016, 13:56 • 2 min
Na Uprising Reggae Festival príde aj kapela N3O Akustika

BRATISLAVA - Ďalším potvrdeným slovenským interpretom tohtoročného Uprising Reggae Festivalu, ktorý sa uskutoční 26. a 27. augusta na bratislavských Zlatých pieskoch, sa stala formácia N3O Akustika.

slovakia

left justify in out

Koncert šesťčlennej formácie bude súčasťou ich letného turné.


Prešovská kapela N3O Akustika pôsobí na hudobnej scéne tri roky a svoj debutový album Vnímaj To Svetlo vydala v roku 2014. Medzi ich známe skladby patria Spomaľ, Haló, Matka Zem či Sústa. Skupinu tento rok opustil spevák Dominik Varchola, pričom o vokály sa odvtedy stará gitarista Pavol Kovaľ. V súčasnosti pripravujú druhý album, z ktorého nedávno predstavili prvú ukážku v podobe piesne Pridaj sa k nám. Na Uprisingu vystúpili aj v predchádzajúcich dvoch rokoch.


Už skôr potvrdenými interpretmi deviateho ročníka festivalu sú Alborosie, Nneka, Tarrus Riley, Kabaka Pyramid, The Sugarhill Gang, Looptroop Rockers, DJ Kentaro, Dean Fraser, Alaine, DJ Vadim, Paolo Baldini DubFiles feat. Mellow Mood, Forelock & Sr. Wilson, The Skints, Mungo's Hi Fi, Marina P, Ras Muhamad, Rocky Leon, Dubioza Kolektiv, Tadiman, Sassja, Názov Stavby, Medial Banana, Haf & Beyuz, Gonsofus, Warrior Sound International a Silly Walks Discotheque.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies