Na Uprising prídu aj Rocky Leon, Sassja a Tadiman

NETKY.SK • 27 Máj 2016, 08:07 • 2 min
Na Uprising prídu aj Rocky Leon, Sassja a Tadiman

BRATISLAVA - Na tohtoročnom Uprising Reggae Festivale sa predstavia aj americko-rakúsky spevák Rocky Leon, rodáčka z Bosny a Hercegoviny Sassja a Tadiman zo Slovinska.

slovakia

left justify in out

Rocky Leon je rodákom zo San Francisca, jeho matka je však Rakúšanka a otec Brazílčan. V detstve žil striedavo medzi Kaliforniou a Rakúskom, kde aj vyštudoval. Vo svojej tvorbe kombinuje rock, reggae, hip-hop a ska, pričom jeho najznámejšou skladbou je Quit Your Whining.


Reggae speváčka Sassja pôsobí v Chorvátsku. Vlani vydala prvý album Taktički Praktično, z ktorého pochádzajú skladby ako Clash alebo Etikete. Tadiman založil v roku 1998 reggae skupinu Siti Hlapci, s ktorou vydal tri albumy. Neskôr začal hrať s talianskou kapelou Makako Jump.


Už skôr potvrdenými interpretmi deviateho ročníka festivalu, ktorý sa uskutoční 26. a 27. augusta na bratislavských Zlatých pieskoch, sú Alborosie, The Sugarhill Gang, Nneka, Tarrus Riley, Dean Fraser, Looptroop Rockers, Ras Muhamad, Alaine, DubFiles feat. Mellow Mood, Názov Stavby, Forelock & Sr. Wilson, Mungo's Hi Fi, DJ Vadim, DJ Kentaro, Marina P, Warrior Sound International a Silly Walks Discotheque.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies