Na Uprising príde aj maďarská skupina Irie Maffia

NETKY.SK • 22 Apríl 2015, 13:43 • 2 min
Na Uprising príde aj maďarská skupina Irie Maffia

BRATISLAVA - Na ôsmom ročníku Uprising Reggae Festivalu vystúpi aj maďarská formácia Irie Maffia, ktorá sa vlani v novembri predstavila na Uprising Winter Edition.

slovakia

left justify in out

Tohtoročný Uprising sa uskutoční 21. a 22. augusta na bratislavských Zlatých pieskoch.

 

Formácia Irie Maffia vznikla v roku 2005 v Budapešti a vo svojej tvorbe kombinuje reggae, dancehall, hip-hop, funk a rock. V súčasnosti ju tvorí dvanásť členov, pričom frontmanmi sú Sena Dagadu z Ghany a rapperi István Busa, MC Kemon a Columbo. Skupina debutovala v roku 2008 albumom Hands In The Air!, po ktorom nasledovali štúdiovky What's My Name? (2009) a Nagyon Jó Lesz (2013). 

 

Headlinermi tohtoročného Uprisingu budú Bunny Wailer z Jamajky a americký spevák a rapper Matisyahu. Okrem nich sú potvrdenými interpretmi aj Anthony B, Chuck Fenda, Jah Sun, Shy FX, Beardyman, Dope D.O.D., Brother Culture, Solo Banton, Skarra Mucci a Cookie The Herbalist. Vstupenky na podujatie stoja 35 eur a sú v predaji v sieti Ticketportal a na webstránke www.uprising.sk. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona