Na Uprising príde aj Earl Gateshead z Trojan Sound Systemu

NETKY.SK • 29 Apríl 2015, 14:35 • 2 min
Na Uprising príde aj Earl Gateshead z Trojan Sound Systemu

BRATISLAVA - Na ôsmom ročníku Uprising Reggae Festivalu vystúpi aj anglický selektor Earl Gateshead z Trojan Sound Systemu, ktorý pôsobí na hudobnej scéne už od roku 1969.

slovakia

left justify in out

Prostredníctvom labelu Trojan Records vydáva Earl Gateshead s kolegami reggae, rocksteady a ska single, medzi ktorými nechýbajú ani Bob Marley & Wailers, Dennis Brown, John Holt, Toots & Maytals či Inner Circle. Uprising Reggae Festival sa uskutoční 21. a 22. augusta na bratislavských Zlatých pieskoch.

 

Headlinermi tohtoročného Uprisingu budú Bunny Wailer z Jamajky a americký spevák a rapper Matisyahu. Okrem nich sú potvrdenými interpretmi aj Anthony B, Chuck Fenda, Jah Sun, Shy FX, Beardyman, Dope D.O.D., Brother Culture, Solo Banton, Irie Maffia, Skarra Mucci, Cookie The Herbalist a Little Pepe. Vstupenky na podujatie stoja 35 eur a sú v predaji v sieti Ticketportal a na webstránke www.uprising.sk. Táto cena však platí iba do konca apríla, potom sa zvýši na 40 eur.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies