Na ulici sa ho boja, ale deti ho milujú: Muž potetovaný od hlavy po päty je učiteľom na základnej škole

NETKY.SK • 15 Jún 2018, 17:01 • 2 min
Na ulici sa ho boja, ale deti ho milujú: Muž potetovaný od hlavy po päty je učiteľom na základnej škole

PARÍŽ - Ľudia často posudzujú podľa obalu a zaraďujú do skupín podľa toho, ako vyzerajú. S takým spôsobom posudzovania sa Sylvain stretáva každý deň. Na sebe nemá jediné nepotetované miesto. A jeho zamestnanie? Živí sa ako učiteľ na základnej škole.

slovakia

left justify in out

Tento potetovaný muž učí prvákov na základnej škole. Zverili by ste mu svoje dieťa?

 

Sylvain žije v Paríži a učeniu sa venoval už dávno predtým ako sa stal "chodiacou reklamou na tetovacie štúdio", ako ho často nazývajú ľudia. Jeho tetovanie totiž nie je zrovna nenápadné. "Keď sa stretnem s ľuďmi na verejnosti, ľudia sa ma boja, ich prvé reakcie sú sklopenie očí alebo úplná ignorácia," hovorí Sylvain.

 

 

Nikdy sa mu nepáčilo, ako spoločnosť pozerá na potetovaných ľuďoch. Podľa neho sa stále nájde veľa ľudí, ktorí sa na neho pozerajú ako na prípad pre kriminálku alebo jednoducho len ako na nedôveryhodnú osobu. On sám mal vždy pre tetovanie slabosť.

 

 

Najprv si tetovania zakrýval, pretože sa bál reakcií okolia, ale dnes už ich pyšne ukazuje celému svetu. Inak to ani nejde.

S jeho záľubou pre tetovanie ale práve nesúhlasili rodičia jeho žiakov. Zo začiatku to boli veľké problémy, ale časom pochopili, že deti Sylvaina milujú a na jeho vyučovaní sa tešia na všetky hodiny. Preto konečne uznali, že je mladý muž pre ich deti dobrým vzorom.

 

 

Jeho potetované telo mu doslova zmenilo život. Otvorili sa mu ďalšie dvere, a hlavne do sveta modelingu. Sylvain je vďaka tetovaniu zaujímavý, a preto ho často fotografujú známi fotografi, a dokonca získal už niekoľko menších rolí vo filme.

 

Témou jeho tetovaní sú najmä japonské vzory a rock'n'roll, ktoré majú pre neho vraj obrovský význam.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona