Na Ukrajine sa konalo stretnutie tajných služieb deviatich krajín o "ruskej agresii"

NETKY.SK • 27 Jún 2018, 16:19 • 2 min
Na Ukrajine sa konalo stretnutie tajných služieb deviatich krajín o "ruskej agresii"

KYJEV - Hlavná kancelária tajnej služby ministerstva obrany Ukrajiny usporiadala medzinárodné fórum za účasti kolegov z Gruzínska, Turecka, Moldavska, Rumunska, Bulharska a Francúzska. Informuje RG.ru.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

"Počas niekoľkých dní v hlavnej kancelárii tajnej služby ministerstva obrany Ukrajiny sa konalo medzinárodné fórum - Black Sea Intelligence Forum. Podujatia sa zúčastnili delegácie expertov ministerstiev obrany z ôsmich krajín sveta pod velením predstaviteľov vrcholového manažmentu," uviedli na internetovej stránke hlavnej kancelárie.

     

Ministerstvo tvrdí, že fórum je "odvovodnené výrazným zhoršením svetovej a regionálnej bezpečnosti v posledných rokoch, prostredníctvom agresívnych opatrení Ruska".
   

"Jednou z najväčších hrozieb pre národnú bezpečnosť každej z účastníckych krajín fóra a globálnej bezpečnosti vo všeobecnosti, boli determinované agresívnymi činmi Ruska, najmä zvýšenie zoskupení ruských jednotiek na hraniciach federácie," uvádza správa ministerstva.
     

Na ministerstve taktiež vyhlásili o "eskalácii napätia z ruskej strany v Čiernom a Azovskom mori". "Vedúci delegácií usporiadali množstvo bilaterálnych a multilaterálnych stretnutí na vysokej úrovni," uzavreli na oddelení.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies