Na Ukrajine povolili sex vo vlaku: Železnice lákajú dobrodruhov

NETKY.SK • 30 Jún 2017, 10:14 • 2 min
Na Ukrajine povolili sex vo vlaku: Železnice lákajú dobrodruhov

Ukrajinské železnice sa rozhodli pre zvláštnu formu marketingu - zlegalizovali sex vo vlaku.

slovakia

left justify in out

Najnovšie vydanie magazínu Mahistral, ktorý je oficiálnym periodikom ukrajinských štátnych železníc zverejnil článok s názvom Love on the Road, ktorý prekvapil verejnosť. Začína sa vetou „Prvé, čo by ste mali vedieť o sexe na železniciach je, že je stopercentne legálny.“

 

Podľa článku sú práve vlaky najobľúbenejším spôsobom dopravy, v ktorom ľudia praktizujú sex. Azda jediným pravidlom je podľa železníc neobťažovať spolucestujúcich, všetko ostatné je na samotných pasažieroch. Časopis zároveň uvádza, že vlakové kupé môže niekomu pripomínať scénu z pornografických filmov. V závere sa vtipne zmieňuje o bezpečnom sexe, avšak nie v súvislosti s antikoncepciou, ale v bezpečnostnými pásmi, ktoré si vraj môže cestujúci vyžiadať od stevarda.

 

Železničná spoločnosť Ukrzaliznytsia je dokonca prístupná aj tomu, aby si skupina záujemcov o takéto dobrodružstvo prenajala celý vozeň. Za súkromie si však, samozrejme, môže priplatiť aj dvojica. V cene „cestovného“ je tým pádom automaticky zahrnutá aj pohodlná posteľ.

 

Napriek tomu, že časopis je k dispozícii výhradne len vo vlakoch prvej triedy, okamžite si svojim vtipným podaním získal pozornosť verejnosti. Ako povedala jeho šéfredaktorka, to aj bolo pôvodným cieľom, no výsledok predčil všetky očakávania.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona