Na UK si tento rok diplomy prevezme viac ako 7000 absolventov

NETKY.SK • 26 Jún 2012, 07:33 • 2 min
Na UK si tento rok diplomy prevezme viac ako 7000 absolventov

Na UK si tento rok diplomy prevezme viac ako 7000 absolventov - Zaujímavosti Na Univerzite Komenského (UK) v Bratislave sa dnešným dňom začína séria promócií, ktorá potrvá do 23. júla.

slovakia

left justify in out

img

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Na Univerzite Komenského (UK) v Bratislave sa dnešným dňom začína séria promócií, ktorá potrvá do 23. júla. Diplomy si počas nej prevezme spolu viac ako 7000 absolventov prvého a druhého stupňa štúdia.

Cyklus tohtoročných promočných slávností odštartovali na UK držitelia titulu magister z Právnickej fakulty UK. Medzi posledných promovaných sa zaradia 23. júla magistri z Pedagogickej fakulty UK. „Pevne verím, že štúdium na našej univerzite dostatočne vyzbrojilo vedomosťami i zručnosťami všetkých absolventov. Ďalší rozvoj získaného vzdelania je plne v ich rukách!“ uviedol rektor UK Karol Mičieta.

Počas leta sa na UK uskutoční viac ako 130 promočných aktov, ktoré sú rozdelené do Auly UK na Šafárikovom námestí v Bratislave, Moyzesovej siene Filozofickej fakulty UK na Gondovej ulici v Bratislave či do Auly Jesseniovej lekárskej fakulty UK v Martine. Jedna výnimočná promócia sa bude konať i 22. augusta. Pôjde o ukončenie jubilejného 10. ročníka Detskej Univerzity Komenského. Diplomy si prevezmú malí absolventi detskej letnej školy.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies