Na UFC 210 nás čaká zápas Chris Weidman vs Gerard Mousasi

NETKY.SK • 24 Január 2017, 10:33 • 2 min
Na UFC 210 nás čaká zápas Chris Weidman vs Gerard Mousasi

LAS VEGAS - Gerard Mousasi bol v poslednej dobe dosť frustrovaný z toho, že sním nikto nechcel zápasiť. Po jeho minuloročnej výhre nad Uriahom Hallom má podľa zmluvy ešte jeden zápas pod organizáciou UFC. Má na konte štyri výhry v rade a patrí mu 5. miesto vo váhovej kategórií. Po ďalšej výhre by už teoreticky mohol nasledovať vytúžený titulový zápas.

slovakia

left justify in out

Pred pár dňami sa vyjadril takto:

"Chcel by som zápas s Andersonom Silvom, ale povedali mi, že preňho nie som dosť známe meno. Teraz bude mať zasa zápas s Derekom Brunsonom. Luke Rockhold je zranený, no napriek tomu stále trénuje. Chris Weidman nedvíha telefón, no ponuku na zápas od UFC už dostal. Robert Whittaker ide na dovolenku na dva mesiace. A ja zostávam takto bez súpera."

 

Jeho prosby však boli vypočuté, UFC aj bývalý šampión váhy Weidman prikývli na zápas. Ich zápas uvidíme na UFC 210. O správe sme sa mohli dočítať v novinách Newsday:

 

 

 

"Akonáhle som sa dopočul, že ma vyzval, tak som povedal dobre. Dajme tomuto chlapíkovi šancu, nech dostane to čo chce. Dostane odo mňa strašný výprask."

 

Výhra by Weidmanovi určite prospela lebo momentálne má za sebou dve prehry v rade a obe s K.O. Prvýkrát dostal výprask od Lukea Rockholda a potom od Yoela Romera. Ale pred týmito prehrami mal šnúru 11 vyhratých zápasov medzi ktorými dvakrát zdolal Andersona Silvu a potom dvakrát úspešne obhajoval titul.

 

Obaja teda majú obrovskú motiváciu. Weidmana táto výhra môže posunúť späť medzi najlepších a Mousasiho by zasa po štvorzápasovej víťaznej šnúre mohla táto výhra dostať k titulovému zápasu už iba na pár krokov. Takto blízko k titulu ešte nikdy nebol. Takže môžeme očakávať oku lahodiaci zápas s obrovským nasadením oboch zápasníkov.

 

UFC 210 uvidíme 8. apríla v Bufalle v KeyBank Center.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona