Na udeľovaní Oscarov sa predstavia aj Morgan Freeman aj bláznivý Sascha Baron Cohen

NETKY.SK • 19 Február 2016, 10:28 • 2 min
Na udeľovaní Oscarov sa predstavia aj Morgan Freeman aj bláznivý Sascha Baron Cohen

LOS ANGELES - Na 88. ročníku odovzdávania cien americkej Akadémie filmových umení a vied sa predstavia aj herci Morgan Freeman, Sacha Baron Cohen, Henry Cavill, filmár J. J. Abrams a spevák John Legend.

slovakia

left justify in out

Doplnili tak zoznam už skôr zverejnených osobností, na ktorom sú Patricia Arquette, Abraham Attah, Cate Blanchett, Emily Blunt, Louis C.K., Steve Carell, Priyanka Chopra, Common, Russell Crowe, Benicio del Toro, Chris Evans, Tina Fey, Ryan Gosling, Louis Gossett Jr., Kevin Hart, Quincy Jones, Michael B. Jordan, Byung-hun Lee, Jennifer Garner, Whoopi Goldberg, Jared Leto, Rachel McAdams, Julianne Moore, Olivia Munn, Dev Patel, Eddie Redmayne, Daisy Ridley, Margot Robbie, Jason Segel, Andy Serkis, Sarah Silverman, J. K. Simmons, Charlize Theron, Jacob Tremblay, Sofía Vergara, Kerry Washington a Reese Witherspoon.

 

Producenti tohtoročného ceremoniálu David Hill a Reginald Hudlin okrem toho oznámili aj meno ďalšieho hudobného hosťa, ktorým je Dave Grohl z kapely Foo Fighters. Ten sa pridal k štvorici Pharrell Williams, Sam Smith, The Weeknd a Lady Gaga. Ceremoniál sa uskutoční 28. februára v hollywoodskom Dolby Theatre a moderovať ho bude komik Chris Rock. Zoznamu kandidátov vládne snímka Revenant Zmŕtvychvstanie, ktorá získala dvanásť nominácií. O dve menej si vyslúžil Mad Max: Zbesilá cesta a sedem ich má na konte sci-fi Marťan.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies