Na udeľovaní Oscarov sa predstaví aj Jack Black

NETKY.SK • 6 Február 2015, 16:03 • 2 min
Na udeľovaní Oscarov sa predstaví aj Jack Black

USA - Na odovzdávaní cien americkej Akadémie filmových umení a vied vystúpi aj americký herec a spevák Jack Black.

slovakia

left justify in out

Štyridsaťpäťročný rodák z kalifornskej Santa Monicy ponúkne počas galavečera špeciálne vystúpenie. Informovali o tom producenti televízneho prenosu Craig Zadan a Neil Meron. "Jack Black má originálny zábavný hlas a my sme viac ako nadšení, že súhlasil, že na Oscaroch odohrá špeciálnu šou," uviedli vo vyhlásení.

 

Zoznamu kandidátov v 87. ročníku udeľovania cien americkej Akadémie filmových umení a vied vládnu snímky Birdman a Grandhotel Budapešť. Obe si vyslúžili po deväť nominácií. Osem má v hre Kód Enigmy a po šesť si na konto pripísali filmy Chlapčenstvo a Americký ostreľovač. Ceremoniál sa uskutoční 22. februára v hollywoodskom Dolby Theatre. Moderovať ho bude Neil Patrick Harris. V úlohe hudobných hostí sa počas večera predstavia aj Tim McGraw, Adam Levin, John Legend s rapperom Commonom a Rita Ora. 

 

Jacka Blacka môžu diváci poznať zo snímok ako Verejný nepriateľ (1998), Sex, dievčatá, čokoľvek (2000), Škola ro(c)ku (2003), King Kong (2005), Prázdniny (2006), Tropická búrka (2008), Gulliverove cesty (2010), Bernie (2011) či Nádejný rok (2011). Okrem toho prepožičal hlas titulnej postavičke zo snímok Kung Fu Panda (2008) a Kung Fu Panda 2 (2011). Pôsobí aj v rockovej formácii Tenacious D, ktorú založil v roku 1994 spolu s Kyleom Gassom v Kalifornii ako akustické duo. Do širšieho povedomia verejnosti sa dostali vďaka televíznemu seriálu Tenacious D (1997 - 2000). V roku 2001 nasledoval debutový album s rovnakým názvom, na ktorom hrajú aj ďalší hudobníci. V roku 2006 si spolu s Daveom Grohlom, Benom Stillerom či Timom Robbinsom zahrali v hudobnej komédii Králi ro(c)ku, ku ktorej tiež zložili soundtrack. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies