Na udeľovaní MTV Video Music Awards vystúpi aj Future

NETKY.SK • 23 August 2016, 12:02 • 2 min
Na udeľovaní MTV Video Music Awards vystúpi aj Future

NEW YORK - Americký rapper Future vystúpi na udeľovaní MTV Video Music Awards. Pôjde o prvé predstavenie 32-ročného interpreta na tomto podujatí. O jeho účasti na ceremoniáli, ktorý sa uskutoční 28. augusta v newyorskej Madison Square Garden, informovali predstavitelia MTV ako aj samotný interpret.

slovakia

left justify in out

Rodák z Atlanty v štáte Georgia sa tak pridal k už skôr potvrdeným speváčkam Rihanne a Britney Spears. Prvá menovaná predstaví mix svojich hitov a taktiež si prevezme Michael Jackson Video Vanguard Award za prínos MTV. Spears, pre ktorú to bude prvé vystúpenie na MTV Video Music Awards od roku 2007, zas predvedie singel Make Me... spoločne s rapperom G-Eazym. Fanúšikovia a fanúšičky sa môžu tešiť aj na Nicka Jonasa, ktorý zaspieva singel Bacon, pričom ho bude sprevádzať rapper Ty Dolla Sign.

 

Future, vlastným menom Nayvadius DeMun Wilburn, vydal svoj prvý mixtape s názvom 1000 v roku 2010. Doteraz ponúkol štyri štúdiovky - Pluto (2012), Honest (2014), DS2 (2015) a EVOL (2016), pričom s poslednými dvoma menovanými dobyl americký rebríček Billboard 200. Rovnaký úspech dosiahol aj vďaka mixtapeu What a Time to Be Alive (2015), ktorý nahral spolu s Drakeom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona