Na udeľovaní BRIT Awards vystúpia aj Bruno Mars a Skepta

NETKY.SK • 3 Február 2017, 14:05 • 2 min
Na udeľovaní BRIT Awards vystúpia aj Bruno Mars a Skepta

BRATISLAVA - Na udeľovaní BRIT Awards, ktoré sa uskutoční 22. februára v londýnskej O2 Arene, vystúpia aj americký spevák Bruno Mars a anglický rapper Skepta. Tí sa tak pridali k už skôr ohláseným Robbiemu Williamsovi, Emeli Sandé, The 1975 a Little Mix.

slovakia

left justify in out

Skepta, spoločne s Little Mix, zároveň ovládol zoznam kandidátov, keď získal tri nominácie. Triumfovať môže v kategóriách Britský interpret, Britský prelomový interpret a Britský album za nahrávku Konnichiwa (2016).

 

Bruno Mars sa zas môže stať najlepším medzinárodným interpretom. Spomínaný Robbie Williams už vopred získal BRITs Icon Award a Rag'n'Bone Man si zas počas vyhlasovania nominácií prevzal cenu v kategórii Critics' Choice.

 

Moderátormi ceremoniálu budú Dermot O'Leary a Emma Willis, ktorí nahradili kanadského speváka Michaela Bublého. Ten svoju účasť zrušil po tom, ako jeho trojročnému synovi Noahovi v novembri diagnostikovali rakovinu pečene.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies