Na Tyršovom nábreží v Bratislave dnes štartuje Bažant Kinematograf

NETKY.SK • 13 Júl 2016, 10:27 • 2 min
Na Tyršovom nábreží v Bratislave dnes štartuje Bažant Kinematograf

BRATISLAVA – Na bratislavskom Tyršovom nábreží dnes slávnostnou premiérou filmu Učiteľka štartuje Bažant Kinematograf.

slovakia

left justify in out

Do 16. augusta ponúkne verejnosti dokopy 25 filmových večerov. Projekcie sa začnú krátko po zotmení, okolo 21.00 h. Nepremieta sa v prípade nepriaznivého počasia, najmä pri silnom vetre.

 

"Letné kino ponúkne rôznorodý výber kvalitných a úspešných filmových titulov z posledného obdobia, špeciálny filmový profil a tiež viaceré filmové novinky," informovala TASR koordinátorka projektu Ľubica Orechovská.

Práve dnes by mala program otvoriť slovenská premiéra najnovšieho filmu Jana Hřebejka Učiteľka. "Tento prvý slovenský film sa predstaví len pár dní po svetovej premiére v hlavnej súťaži prestížneho MFF Karlove Vary a uvedie ho početná delegácia tvorcov," priblížila Orechovská k snímke, ktorá vstupuje do kín 21. júla.

 

Milovníci filmu sa môžu tento mesiac tešiť aj na ďalšie snímky ako Na veľkosti záleží, Pride, Zbrusu nový zákon, Hana a jej sestry, Ani ve snu!, Mustang, Sedem zhavranelých bratov, Eva Nová, Zločiny a poklesky, Ave Caesar!, Wilsonov či O koňoch a ľuďoch.

 

V auguste milovníkov filmu čaká Skyfall, Danny Rose z Broadway, Teória tigra, Lokalfilmis, Stratení v Mníchove, Zelig, Barani, V hlave, V kráľových záhradách, Rodinný film či Mladosť.

 

Informácie o filmoch, podrobný rozpis premietaní a program nájdu záujemcovia na webovej stránke www.kinematograf.sk.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona