Na Tyršovom nábreží otvorili novú športovú zónu

NETKY.SK • 29 Január 2018, 15:17 • 2 min
Na Tyršovom nábreží otvorili novú športovú zónu

BRATISLAVA - V bratislavskej mestskej časti Petržalka na Tyršovom nábreží otvorili dnes novú športovú zónu. Ako ďalej agentúru SITA informovala Silvia Vnenková z miestneho úradu Bratislava - Petržalka, dm športová zóna vznikla z časti vyzbieraného štartovného z dm ženského behu. Stroje a ich inštalácia stáli osemtisíc eur.

slovakia

left justify in out

“Pri dm ženskom behu nejde len o beh, ale súčasťou podujatia je aj sociálny projekt dm šport zóna, vďaka ktorému sme vybudovali ďalšie športové ihrisko v Bratislave a môžeme ním prispieť k rozvoju zdravého životného štýlu všetkých fanúšikov športu,“ uviedla na margo otvorenia športovej zóny skupinová vedúca marketingu dm drogerie markt Natália Franková.

Podľa starostu Petržalky Vladimíra Bajana je športovisko dôkazom toho, ako sa dá využiť spolupráca podnikateľského sektora a samosprávy, ako sa dajú použiť peniaze zo štartovného zaujímavého športového podujatia.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies