Na Tyršovom nábreží je oddnes mestská pláž

NETKY.SK • 5 Jún 2014, 14:32 • 2 min
Na Tyršovom nábreží je oddnes mestská pláž

BRATISLAVA - Na Tyršovom nábreží v Bratislave je oddnes mestská pláž.

slovakia

left justify in out

Bratislavčania a návštevníci hlavného mesta budú môcť pláž na nábreží Dunaja využívať do 7. septembra. Informovalo o tom tlačové oddelenie spoločnosti Slovak Telekom, ktorá projekt robí v spolupráci s magistrátom hlavného mesta.

 

Návštevníci môžu využiť dve ihriská na plážový volejbal a jedno multifunkčné pieskové ihrisko, vhodné predovšetkým na plážový futbal. Aktívnych športovcov poteší aj crossfitová zóna s hrazdou či zóna s ôsmimi bicyklami. Ani tento rok nebude chýbať stolný tenis, bedminton, minifutbal, petang a šípky. Súčasťou pláže je aj požičovňa športového náradia. Celé leto budú na pláži pravidelné skupinové cvičenia. Na Magio pláži rozmiestnia tiež 200 ležadiel. Organizátori pripravili aj sériu kreatívnych workshopov a prednášok a rozšírili aktivity v detskej zóne. Chýbať nebude ani letné kino - Bažant Kinematograf. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies