Na turnaji v New Yorku vypadla nasadená dvojka, Djokovič postúpil do osemfinále

NETKY.SK • 25 August 2020, 08:17 • 2 min
Na turnaji v New Yorku vypadla nasadená dvojka, Djokovič postúpil do osemfinále

NEW YORK- Novak Djokovič si ako nasadená jednotka poradil s Ricardasom Berankisom, prekvapivo rakúsky tenista Dominic Thiem sa s turnajom lúči.

slovakia

left justify in out

Thiem a Dimitrov končia, Djokovič nezaváhal

Rakúsky tenista Dominic Thiem, ktorý na turnaji v americkom New Yorku pôsobí ako nasadená dvojka, nezvládol zápas s Filipom Krajinovičom a končí na americkom turnaji. Thiem prehral hladko v dvoch setoch 6:2,6:1.

Rovnaký osud stretol Bulhara Grigora Dimitrova, ktorého v krásnej trojsetovej bitke zdolal Maďar Marton Fucsovics

Srbská svetová a nasedná jednotka Novak Djokovič zvládol potvrdiť pozíciu favorita a v dvoch setoch porazil Ricardasa Berankis výsledkom 6:4,7:6. Djokovič, ktorý na Western & Southern Open pre bolesti krku odstúpil zo štvorhry, sa musel nechať v zápase s Berankisom ošetriť na kurte. Napriek zdravotným problémom dokázal húževnatého súpera zdolať. "Zlepšuje sa to. Bolesti ma trápia už štvrtý deň, nie je to stále optimálne, no vyvíja sa to správnym smerom," citovala najvyššie nasadeného hráča agentúra AFP. Djokovič sa stretne dnes o 21:30 SELČ s Tennysom Sandgrenom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🦅

Príspevok, ktorý zdieľa Dominic Thiem (@domithiem),

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Oliver Peth
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies