Na trhu sa objavila aplikácia, ktorá spája ľudí za účelom rodičovstva

NETKY.SK • 7 September 2017, 12:59 • 2 min
Na trhu sa objavila aplikácia, ktorá spája ľudí za účelom rodičovstva

Na to, aby ste sa stali rodičmi už nemusíte mať dlhoročný vzťah, stačí vám aplikácia.

slovakia

left justify in out

Žijeme v spoločnosti orientovanej materialisticky. Svetom hýbu peniaze a to, aby sme ich zarobili, si vyžaduje veľa nášho času. Ide to však na úkor zdravých a trvalých vzťahov. Nielenže sa nemáme kedy stretávať s priateľmi, nie je priestor ani na budovanie partnerstiev, a preto je čoraz väčší problém založiť si rodinu. Nemáme totiž s kým. Napriek tomu ale po deťoch túžime. Ako si teda nájsť toho správneho partnera? Technológia našla odpoveď aj na túto otázku.

 

Tím autorov vytvoril aplikáciu, ktorej účelom je výhradne sprostredkovanie kontaktu medzi dvoma ľuďmi túžiacimi po potomstve. Cieľom je nájsť pár, ktorý má rovnaké predstavy o výchove a starostlivosti o dieťa. Partneri teda nemusia nutne zdieľať jednu domácnosť, no dieťaťu poskytujú všetku potrebnú podporu a lásku.

 

Ako to celé funguje? Na webovej stránke spoločnosti si záujemca vypracuje podrobný profil, kde uvedie čo najdetailnejšie informácie o sebe a svojich predstavách. Následne systém na základe percentuálnej zhody priradí k tomuto profilu tie najrelevantnejšie z databázy.

 

Napriek tomu, že sa web snaží o čo najvyššiu mieru bezpečnosti, ktorá zahŕňa napríklad aj možnosť kontroly pravosti informácii ohľadom identity či výšky príjmu, upozorňuje svojich klientov na možné riziká. Pred založením takéhoto typu rodiny sa napríklad odporúča návšteva právnika.

 

Hoci ide o netradičný spôsob vytvárania partnerstiev, ktoré majú špecifickú povahu, zdá sa, že v dnešnej dobe takáto „služba“ nachádza svoje uplatnenie. Spoločnosť totiž vyhlásila, že vďaka ich aplikácii sa narodilo už viac ako 50 detí.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona