Na trati Trenčín - Žilina obmedzia dopravu

NETKY.SK • 27 Február 2015, 14:43 • 2 min
Na trati Trenčín - Žilina obmedzia dopravu

BRATISLAVA - Na hlavnej železničnej trati Trenčín - Žilina cez Púchov bude obmedzená vlaková doprava, dôvodom sú rekonštrukčné a stavebné práce na traťovom úseku Bytča - Považská Teplá od 1. marca do utorka 31. marca.

slovakia

left justify in out

Agentúru SITA o tom informovala riaditeľka Odbor komunikácie Železničnej spoločnosti Slovensko (ZSSK) Jana Morháčová.

Obmedzenia sa celkovo dotknú 19 osobných vlakov, a to troch na trase zo Žiliny do Trenčína a troch na trase z Trenčína do Žiliny. Jeden osobný vlak bude na trase zo Žiliny do Trenčína odrieknutý. 


Vybrané osobné vlaky pôjdu z cieľovej železničnej stanice skôr od desať do pätnásť minút. Na trase zo Žiliny do Púchova obmedzenie zasiahne štyri osobné vlaky a z Púchova do Žiliny šesť osobných vlakov.

 

Súčasne sa výluka vo vybraných dňoch dotkne dvoch osobných vlakov na vedľajšej trati Horní Lideč - Púchov a Púchov – Lúky pod Makytou. Vlaky budú v celej trase nahradené autobusmi, ktoré zabezpečuje ZSSK. 

 

Podrobnosti o výluke a cestovné poriadky náhradnej autobusovej dopravy sú zverejnené na www.slovakrail.sk.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies