Na trati medzi Lučencom a Fiľakovom je výluka vlakov

NETKY.SK • 8 November 2016, 07:28 • 2 min
Na trati medzi Lučencom a Fiľakovom je výluka vlakov

LUČENEC – V dôsledku opravy železničného priecestia medzi výhybňami Prša a Holiša je dnes a v stredu 9. novembra vylúčená železničná preprava na trati medzi Lučencom a Fiľakovom. Obmedzenia v tomto mieste sa týkajú aj automobilovej dopravy. TASR o výluke informovala hovorkyňa Železníc Slovenskej republiky (ŽSR) Martina Pavliková.

slovakia

left justify in out

Výluka platí počas dnešného dňa od 8.20 h do 17. 45 h a v stredu 9. novembra od 8.20 h do 11.40 h a následne od 12.30 h do 15.30 h. "Účastníci cestnej premávky budú priecestie s jedinečným identifikačným číslom SP 0557 obchádzať po vyznačených trasách. Pre cestujúcich železničnou dopravou je zabezpečená náhradná autobusová doprava," konkretizovala hovorkyňa s tým, že počas prác bude odstránené staré priecestie so všetkými súčasťami. "Následne bude zriadená dočasná priecestná konštrukcia a vybudovaná nová konštrukcia Strail," dodala.

 

Železnice zároveň žiadajú cestujúcu verejnosť o trpezlivosť a pochopenie v súvislosti s obmedzeniami v železničnej doprave, ku ktorým môže dochádzať v dôsledku rekonštrukčných prác. "Zároveň apelujeme na zvýšenú pozornosť pri sledovaní vývesiek a hlásení staničného rozhlasu v železničných staniciach," zakončila Pavliková.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies