Na trati medzi Lučencom a Fiľakovom bude výluka vlakov, nahradia ju autobusovou dopravou

NETKY.SK • 20 September 2016, 18:50 • 2 min
Na trati medzi Lučencom a Fiľakovom bude výluka vlakov, nahradia ju autobusovou dopravou

LUČENEC – Pre výlukové práce bude v dňoch 22. a 23. septembra v čase od 08.20 h do 11.30 h vylúčená osobná železničná doprava medzi Lučencom a Fiľakovom. Vlaky Železničnej spoločnosti Slovensko (ZSSK) Os 6207, Os 6209, Os 6212 a Os 6236 budú počas uvedených dní v tomto úseku nahradené autobusovou dopravou.

slovakia

left justify in out

„Autobusy budú v Lučenci a Fiľakove zastavovať pred budovami železničných staníc a na stanici 'Fiľakovo zastávka' pred budovou zastávky Železníc Slovenskej republiky (ŽSR). V obci Prša je ako miesto ich zastavovania určená štátna cesta pri zastávke ŽSR a v Holiši zastávka SAD 'Holiša, železničná stanica',“ informovala Tatiana Surkošová, vedúca Centra predaja ZSSK vo Zvolene.

 

V náhradnej autobusovej doprave je vylúčená preprava bicyklov, bližšie informácie o preprave batožín je možné zistiť u zamestnancov osobných pokladníc alebo na telefónnom čísle 18 188.

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies