Na trati Holíč-Skalica je výluka dopravy

NETKY.SK • 14 November 2016, 10:52 • 2 min
Na trati Holíč-Skalica je výluka dopravy

HOLÍČ – Oddnes do stredy 16. novembra platí na železničnej trati Holíč-Skalica úplná výluka dopravy. V tomto úseku vykonajú Železnice SR opravné práce súvisiace s výmenou koľajového lôžka.

slovakia

left justify in out

Podľa informácií Kataríny Martinkovičovej z úseku komunikácie ŽSR je dôvodom realizácie znečistené štrkové lôžko. Na práce budú nasadené stroje koľajovej a cestnej mechanizácie. Technológia prác si vyžaduje výluku v uvedenom úseku.

 

"Keďže ide o jednokoľajný medzistaničný úsek, cestujúca verejnosť bude počas trvania výluky prepravovaná náhradnou autobusovou dopravou," uviedla Martinkovičová.

 

ŽSR žiadajú cestujúcu verejnosť o trpezlivosť a pochopenie v súvislosti s obmedzeniami a zároveň apelujú na zvýšenú pozornosť pri sledovaní vývesiek a hlásení staničného rozhlasu v železničných staniciach.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies