Na tragické úmrtie Ivety Bartošovej nemal vplyv alkohol, ani lieky

NETKY.SK • 3 Máj 2014, 14:49 • 2 min
Na tragické úmrtie Ivety Bartošovej nemal vplyv alkohol, ani lieky

PRAHA - Genetické testy potvrdili, že 48-ročnou ženou, ktorá spáchala v utorok 29. apríla samovraždu, bola skutočne niekdajšia hviezda československej populárnej hudby, speváčka Iveta Bartošová.

slovakia

left justify in out

Informoval o tom dnes internetový server iDNES.cz s odvolaním sa na políciu, ktorá však v dnešnej tlačovej správe obeť nemenuje.
      

Podľa hovorkyne pražskej polície Andrey Zoulovej možno na základe toxikologickej analýzy, ktorú realizovali popri súdnej pitve, vylúčiť nejakú zdravotnú indispozícii pred príchodom vlaku. Práve jeho náraz spôsobil zosnulej zranenia nezlučiteľné so životom. Alkohol, ani žiadne lieky na jej úmrtie vplyv nemali.
      

Aj keď sa pôvodne špekulovalo, že by sa pohreb Ivety Bartošovej mohol konať už počas tohto víkendu, nestane sa tak. Poslednú rozlúčku musia ešte odložiť, pretože polícia, ktorá sa podľa hovorkyne "zaujíma ešte o ďalšie otázky v súvislosti s týmto prípadom" zatiaľ telo zosnulej pozostalým nevydá.
      

Práve charakter pohrebu Ivety Bartošovej je jablkom sváru medzi manželom Josefom Rychtářom a ďalšími blízkymi príbuznými speváčky.
      

Syn Artur, matka Svatava a súrodenci speváčky, brat Lumír a sestra-dvojča Ivana, ale aj fanklub Ivety Bartošovej sú za usporiadanie pohrebu bez účasti médií v kruhu najbližších, a to v jej rodisku Frenštáte pod Radhoštěm.
      

Manžel Ivety Bartošovej preferuje však verejný pohreb v krematóriu v Prahe-Strašniciach s miestom posledného odpočinku v Říčanoch, čo spomínaní rodinní príslušníci označili v spoločnom vyhlásení za usporiadanie dožiniek pre bulvárne médiá.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies