Na tradičných Galantských trhoch nebudú chýbať ani kultúrne programy a zaujímavosti

NETKY.SK • 29 Júl 2015, 18:54 • 2 min
Na tradičných Galantských trhoch nebudú chýbať ani kultúrne programy a zaujímavosti

GALANTA - Tohtoročné tradičné Galantské trhy sa uskutočnia v termíne od 13. do 15. augusta.

slovakia

left justify in out

Organizátori pripravili rôzny sortiment tovarov, služieb, kultúrnych a športových podujatí, nebude chýbať ani zábava. Informovala riaditeľka Galantských trhov Lucia Galambosová.
     

„Nezabudli sme ani na deti, pre ktoré sú tiež pripravené rôzne atrakcie. Za zmienku stojí aj Vínna ulička, v ktorej nájdu potešenie milovníci dobrého kvalitného vína, domácich i zahraničných producentov. O priazeň návštevníkov zabojujú aj účastníci vo varení gulášu a iných špecialít. Lákadlom pre občanov je aj bohatý kultúrny program pre mladých, ale aj tých skôr narodených,“ priblížila riaditeľka trhov.
     

Ako povedal primátor mesta Peter Paška, trojdňový festival sa uskutoční na troch miestach. „Na nádvorí neogotického kaštieľa, v mestskom parku a amfiteátri. Po slávnostnom otvorení nasledujú Dožinkové slávnosti a Deň ľudových tradícií. Počas troch dní sa budú striedať koncerty, divadelné predstavenia, tanečné zábavy, na rôznych miestach športové podujatia a celý rad sprievodných podujatí,“ prezradil primátor. Dodal, že v bohatom programe diváci môžu tlieskať známym interpretom populárnej hudby, ako sú skupina Ghymes, Tublatanka či Peter Lipa so skupinou.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies