Na toto video čakali mnohí a možno z neho bude virálne. Pozrite si Cháru počas prvého tréningu s Capitals

NETKY.SK • 6 Január 2021, 16:34 • 2 min
Na toto video čakali mnohí a možno z neho bude virálne. Pozrite si Cháru počas prvého tréningu s Capitals

Prestup Zdena Cháru z jeho milovanej destinácie Bostonu, kde strávil 14 rokov svojej kariéry, do Washingtonu Capitals, bol hitom prestupov pred blížiacou sa novou sezónou kanadsko-americkej Národnej hokejovej ligy.

slovakia

left justify in out

Chára mal v Bostone na drese kapitánske “céčko“ a bola to aj veľká česť pre Slovensko, že práve hráč spod Tatier, ktorý navyše bol dlhé roky svojich hokejových začiatkov zatracovaný, mohol byť kapitánom tímu NHL. Tejto cti sa už v kabíne Washingtonu, kde má toto privilégium iná ikona – ruský hokejový delostrelec Alex Ovečkin. Chára sa už vyjadril aj na prvej tlačovej konferencii o svojom novom kroku.

 

 

Veľkosť toho, ako sa však rodák z Trenčína zapísal do Washingtonu, ukazuje aj veľký záujem o jeho video z prvého tréningu na ľade Washingtonu. Po príchode z karantény to už mohol najstarší aktívne hrajúci hráč v súčasnej NHL a zároveň dlhodobo najvyšší hráč súťaže tréningovo roztočiť s novými spoluhráčmi s Capitals. Pozrite si video, ako to vyzeralo.

 

Video si len za pár hodín pozrelo takmer 40-tisíc ľudí. Videli ste ho už aj vy?

 

 

Mohlo by vás zaujímať: Kemp Washingtonu Capitals zatiaľ bez Cháru, no s dvomi Slovákmi

 

Podľa Bondru môže v Capitals vzniknúť aj slovenská obranná dvojica

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Michal redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies