Na Topfeste vystúpi kapela Reckless Love

NETKY.SK • 1 Apríl 2016, 10:26 • 2 min
Na Topfeste vystúpi kapela Reckless Love

BRATISLAVA - Na 13. ročníku podujatia Topfest, ktoré sa bude konať 1. a 2. júla na letisku v Piešťanoch, vystúpi aj fínska glammetalová kapela Reckless Love. Formácia predstaví aj skladby z tohtoročného albumu InVader.

slovakia

left justify in out

"Veľmi sa tešíme. Topfest je najväčší rockový festival, sme si istí, že to pre nás bude veľký zážitok. Počuli sme, že vaše ženy sú krásne, radi sa o tom presvedčíme na vlastné oči. Zahráme staršie hity, ale aj piesne z najnovšieho albumu InVader, ktorý sme vydali len minulý mesiac. Je to úplná novinka a už sa jej v našej hitparáde dobre darí. Verím, že sa spolu výborne zabavíme," uviedol spevák Olli Herman. "Hráme glam metal, čo je zmes hard rocku, heavy metalu, punk-rocku a populárnej hudby. Hráme aj balady a rátame, že práve tými očaríme vaše krásne dievčatá," vyhlásil líder kapely.

 

Skupina sa na Slovensku predstaví po prvý raz. "Doteraz sa nám pomerne darilo. Naše piesne sa vo fínskych hitparádach umiestňujú vysoko a predali sme už tisícky albumov po celom svete. Vystupovali sme v Amerike, Veľkej Británii, Lotyšsku a v ďalších európskych krajinách. Všade s úspechom. Verím, že teraz dobijeme aj srdcia slovenských fanúšikov," dodal spevák.

 

Reckless Love vznikli v roku 2001. Spočiatku pôsobili pod názvom Reckless Life a hrali coververzie skladieb skupiny Guns N' Roses. Neskôr začali písať vlastné skladby a vo februári 2010 vydali debutový album Reckless Love. Naň nadviazali štúdiovkami Animal Attraction (2011), Spirit (2013) a spomínanou novinkou InVader. V skupine v súčasnosti okrem Olliho Hermana pôsobia aj Pepe Reckless, Hessu Maxx a Jalle Verne.

 

Účasť na Topfeste už skôr potvrdili Kabát, Puddle of Mudd, UK Subs, Wanastowi Vjecy, Chinaski, Horkýže Slíže, Desmod, Iné Kafe, Zóna A, Slobodná Európa, Walda Gang, The Paranoid, Wasabi Cirkus, Hash či Mad Dog X.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies