Na Topfeste sa predstaví aj kapela Rival Sons

NETKY.SK • 26 Máj 2016, 10:47 • 2 min
Na Topfeste sa predstaví aj kapela Rival Sons

BRATISLAVA - Na Topfeste vystúpi americká rocková kapela Rival Sons. Formácia predstaví aj skladby zo zatiaľ posledného albumu Great Western Valkyrie (2014).

slovakia

left justify in out

"Na Topfeste určite zahráme aj skladby z nášho ostatného albumu Great Western Valkyrie, ktorý prijala odborná aj laická verejnosť veľmi dobre. Naozaj nás to teší, že sa ľuďom páči. Máme zatiaľ samé pozitívne recenzie. Aj keď ho označujú za psychedelickú hudbu, vždy to znie ako pochvala," uviedol spevák Jay Buchanan.


"Snažíme sa vždy prinášať veľa energie, chceme, aby naše koncerty boli naozaj živé. Vždy sme boli kapelou, ktorej nezáleží na tom, či hrá pre pár ľudí alebo pre tisícový dav. Zakaždým hráme naplno. Hudba aj nás - členov Rival Sons nabíja. Nezáleží na tom, či sme unavení alebo dokonca chorí, vždy ideme na doraz," dodal.


Skupina možno zahrá aj piesne z pripravovaného albumu Hollow Bones, ktorý plánuje vydať 10. júna. "Isté je jedno. Chceme, aby z koncertu odchádzali nabudení fanúšikovia a aj my. Slovensko, tešíme sa, ako to v Piešťanoch roztočíme," vyhlásil líder skupiny, ktorá je v súčasnosti na turné s legendárnymi Black Sabbath.


Kapela Rival Sons vznikla v roku 2009 v Kalifornii a v júni toho istého roka vydala debutový album Before The Fire. Nasledovali nahrávky Pressure & Time (2011), Head Down (2012) a spomínaná Great Western Valkyrie, s ktorou sa dostali v UK Charte na 14. priečku, čo je ich zatiaľ najlepšie umiestnenie v tejto hitparáde. Na konte majú single ako napríklad Pressure And Time, Face Of Light, Keep On Swinging alebo Open My Eyes. Súčasnú zostavu tvoria okrem Jaya Buchanana aj Scott Holiday (gitara), Mike Miley (bicie) a Dave Beste (basgitara).


Účasť na Topfeste, ktorý sa bude konať od 30. júna do 2. júla na letisku v Piešťanoch, už skôr potvrdili Europe, Guano Apes, The Darkness, Reckless Love, Kabát, Puddle of Mudd, UK Subs, Wanastowi Vjecy, Chinaski, Horkýže Slíže, Desmod, Iné Kafe, Zóna A, Slobodná Európa, Walda Gang, The Paranoid, Wasabi Cirkus, Hash, Slot či Kvety v podpaží.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies