Na Topfest mieria aj britskí The Darkness, Drobný: Rockeri si ich nemôžu nechať ujsť

NETKY.SK • 7 Apríl 2016, 14:42 • 2 min
Na Topfest mieria aj britskí The Darkness, Drobný: Rockeri si ich nemôžu nechať ujsť

BRATISLAVA – Zoznam skupín, ktoré vystúpia na festivale Topfest 1. a 2. júla, rozšírili v týchto dňoch britskí The Darkness.

slovakia

left justify in out

Tí chcú potvrdiť svoju pozíciu jednej z najuznávanejších rockových kapiel. Nositelia ocenenia Brit Award pre najlepšiu britskú skupinu plánujú slovenským fanúšikom predviesť, že aj v súčasnom umelom hudobnom svete ešte stále žije i kvalitná muzika. The Darkness sa tešia, ako budú na najväčšom rockovom festivale na letisku v Piešťanoch spolu s fanúšikmi zdieľať jednu dušu a stavať sny.

 

„Sme hrdí, že sme sa opäť mohli vrátiť na festivalové pódiá v Európe. Chceme potvrdiť našu reputáciu jednej z najuznávanejších rockových kapiel. Stále sme sa nespreneverili modernej umelej dobe. V tomto svete sacharínovej muziky, ktorú robia s pomocou počítačov všelijakí blbci, zostávame autentickí. Drahí rockoví fanúšikovia, sľubujeme vám pravú šou. Verím, že sa na Topfeste stretneme ľudia jednej krvnej skupiny, ktorí zdieľame spoločnú dušu a staviame rovnaké sny,“ hovorí spevák kapely Justin Hawkins a zároveň dodáva: „Teraz sme na turné po Európe a ešte plánujeme navštíviť toľko kvalitných festivalov, ako sa len dá. Medzi nimi nesmie chýbať Topfest. Potom sa vrátime do nášho tajomného hradu v horách, aby sme dokončili ďalší úžasný album.“  

 

V The Darkness okrem speváka Justina Hawkinsa hrá aj jeho brat, gitarista Dan Hawkins, basák Frankie Poullain a bubeník Rufus Taylor. Kapela na festivale zahrá aj niektoré piesne z albumu Last Of Our Kind, ktorý aktuálne pripravuje.

 

„Sme naozaj hrdí, že sa nám podarilo získať aj túto legendu. Britskí The Darkness sú skutočne kvalitným úlovkom, ktorý si rockeri nemôžu nechať ujsť,“ uzatvára organizátor festivalu Dušan Drobný.

 

Na letisku Piešťany okrem britských The Darkness vystúpia aj glam metalová kapela z Fínska Reckless Love, česká legenda Kabát, americká kapela Puddle of Mudd, britskí punkeri UK Subs, české kapely Wanastowi Vjecy, Chinaski a Walda Gang, domáce skupiny Horkýže Slíže, Desmod, Inekafe, Zóna A, Slobodná Európa či The Paranoid.

 

Lístky na Topfest sa dajú kúpiť v sieti Predpredaj.sk a Ticketportal.sk. Dvojdňové permanentky sú v predaji za zvýhodnenú cenu, k dispozícii je aj obmedzený počet VIP vstupeniek.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies