Na tohtoročnom Autosalóne rekordný počet slovenských premiér

NETKY.SK • 16 Apríl 2012, 12:00 • 2 min
Na tohtoročnom Autosalóne rekordný počet slovenských premiér

Na tohtoročnom Autosalóne rekordný počet slovenských premiér - Doprava Rekordný počet, až 74 slovenských premiér, uvidia návštevníci bratislavského Autosalóna, ktorý sa začína v utorok 17. apríla a potrvá do 22.

slovakia

left justify in out

img

Rekordný počet, až 74 slovenských premiér, uvidia návštevníci bratislavského Autosalóna, ktorý sa začína v utorok 17. apríla a potrvá do 22. apríla v areáli Incheby. Výstava tento rok prinesie 74 slovenských premiér, zaujímavé koncepty a atmosféru dynamických sprievodných šou.
      Plochu 40.000 m štvorcových obsadí 148 vystavovateľov z Českej republiky, Rakúska, Turecka a Slovenska. Návštevníci sa môžu tešiť na 42 automobilových značiek a síce Audi, Bentley, Cadillac, Caterham, Corvette, Dacia, Ferrari, Fiat, Honda, Hyundai, Chevrolet, Iveco, Jaguar, Jeep, Kaipan, Kia, Lamborghini, Lancia, Land Rover, Lotus, Maserati, Mazda, Mercedes, Nissan, Opel, Peugeot, Piaggio, Porsche, Range Rover, Renault, Rolls Royce, Seat, Smart, Isuzu, Subaru, Suzuki, Škoda, Tiger Sporstcars, Toyota, Volvo, VW, Wiesmann.
      Po druhýkrát sa súbežne so salónom automobilov bude konať výstava exkluzívnych tovarov a služieb, Exclusive Salon. 
      Jednotliví vystavovatelia verejnosti ukážu vo svojich expozíciách čerstvé novinky, ktoré nedávno predstavil známy ženevský autosalón. Návštevníci sa môžu tešiť aj na premiéry modelov vyrobených na Slovensku. 
      Okrem bežne dostupných automobilov aj tento rok výstava Exclusive Salon ukáže aj lahôdky od značiek Porsche, Bentley, Lamborghini, Ferrari, Maserati, Rolls Royce a Nissan. Okrem nablýskaných tátošov výstava ponúkne doplnky, tuningové komponenty a autoservisnú techniku. Nebudú chýbať legendárne mustangy a sekcia karavanov.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies