Na tohtoročnej The Vicoria’s Secret Fashion Show vystúpia Rihanna, The Weeknd a Selena Gomez

NETKY.SK • 14 Október 2015, 18:00 • 2 min
Na tohtoročnej The Vicoria’s Secret Fashion Show vystúpia Rihanna, The Weeknd a Selena Gomez

NEW YORK – Módne a hudobné svety sa opäť zrazia na tohtoročnej "The Victoria Secret Fashion Show", keď na nej vystúpia hviezdy ako Rihanna, The Weeknd a Selena Gomez.

slovakia

left justify in out

Na Victoria Secret Fashion Show každý rok vystupujú tie najväčšie hudobné hviezdy a nebude tomu inak ani teraz. Rihanna sa na tejto módnej show predstavila už v roku 2012, keď zaspievala svoj hit "Diamonds" a tento rok zaspieva pieseň z pripravovaného ôsmeho albumu Anti.

 



Ani The Weeknd nie je vo svete módy neznámy, keďže sa už objavil v kampani pre Alexandra Wanga a dokonca randí s modelkou Bellou Hadid. Selena Gomez sa preslávila najmä vďaka svojmu vzťahu s Justinom Bieberom, ktorý bol na titulkách magazínov snáď častejšie ako ktokoľvek iný.

 



Hudobné hviezdy odpália show spolu s anjelmi Victoria Secret Adrianou Lima, Alessandrou Ambrosio, Behatiou Prinsloo, Candice Swanepoel a Lily Aldridge. V predchádzajúcich ročníkoch vystúpili na predvádzacom móle umelci ako Kanye West, Taylor Swift, Ariana Grande či Maroon 5.

 



Tohtoročná "The Victoria Secret Fashion Show" sa bude vysielať v utorok 8. decembra o 22.00 miestneho času (9. december 04.00 hod nášho času – pozn.).

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies