Na toalete lietadla z Dubaja našli 280 tehličiek zlata!

NETKY.SK • 24 Október 2013, 06:24 • 2 min
Na toalete lietadla z Dubaja našli 280 tehličiek zlata!

DHÁKA/LONDÝN - Upratovači, ktorí nastúpili na palubu lietadla z Dubaja po jeho pristátí v bangladéšskej metropole Dháka, objavili na toalete stroja 280 tehličiek zlata s celkovou hmotnosťou 32 kilogramov.

slovakia

left justify in out

Ich hodnota predstavuje v prepočte viac ako 1,37 milióna eur. O utorkovej udalosti informoval britský denník The Daily Mail vo svojom internetovom vydaní. Bangladéšski colníci dostali tip od nemenovaného zdroja, podľa ktorého by sa na palube malo nachádzať väčšie množstvo zlata. S políciou sa preto chystali na zásah, takže sa osoba prepravujúca kontraband zrejme krátko po tom, čo sa dozvedela o plánovanej kontrole, zlata zbavila. Po neznámom páchateľovi sa intenzívne pátra.

V Bangladéši zadržali v uplynulých troch rokoch pre spoluúčasť na pašeráctve viac ako 3600 ľudí, medzi ktorými boli aj členovia posádok leteckých spoločností, zamestnanci civilnej leteckej dopravy, colnej správy či imigračných úradov.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona