Na titulke Vogue pózoval ako prvý muž v histórii v ženských šatách. Vychádza výnimočný príbeh o Harry Stylesovi, ktorý mení nielen hudobný svet!

NETKY.SK • 17 Apríl 2023, 09:18 • 2 min
Na titulke Vogue pózoval ako prvý muž v histórii v ženských šatách. Vychádza výnimočný príbeh o Harry Stylesovi, ktorý mení nielen hudobný svet!

Každé obdobie má svoje ikony. Kým v osemdesiatych rokoch šokovala svet Madonna, neskôr ju vystriedala Lady Gaga, tak súčasnou módnou a hudobnou ikonou je hudobník, herec a model Harry Styles. O svetovej hviezde, ktorá plní titulky časopisov, vyšla vo vydavateľstve IKAR jedinečná publikácia od autora Malcoma Crofta.

slovakia

left justify in out

img

Harry Styles začínal v roku 2010 v britskej verzii súťaže X – Faktor a neskôr sa stal súčasťou úspešnej chlapčenskej skupiny One Direction. V roku 2017 sa vydal na sólovú kariéru a so svojím debutovým albumom ukázal, že nie je len výnimočne talentovaný hudobník, ale aj autor skladieb. Patrí medzi svetové celebrity, ktoré dostávajú pozvánky na najprestížnejšie hudobné a módne podujatia, je nositeľom viacerých britských aj amerických hudobných cien. Harry dominoval tento rok na odovzdávaní cien BRIT Awards v Londýne, kde si odniesol ocenenia v štyroch kategóriách. A na tohtoročných Grammy Awards mal šesť nominácií  a premenil dve, keď vyhral prestížnu kategóriu album roka za Harry´s House. Druhý gramofónik si odniesol za najlepší popový vokálny album.

Počas noci, ako je táto, je veľmi dôležité si uvedomiť, že neexistuje nič také ako najlepšie. Ľuďom ako ja sa to často nestáva, je to veľmi milé. Môj tretí album bol od začiatku do konca najväčším zážitkom môjho života,“ povedal Harry pri preberaní ceny.

img

 

Keď sa Harry Styles prvý raz zúčastnil na konkurze do súťaže X Factor v roku 2010, sníval len o tom, ako sa stane speváckou hviezdou. Odvtedy prerazil na popové hudobné priečky s One Direction, venoval sa sólovej hudobnej aj hereckej kariére. Nakoniec si Harry získal srdcia fanúšikov na celom svete. A presne to mapuje nová publikácia od autora Malcoma Crofta. Kniha priblíži fenomén jedinečného muža a detailne preskúma jeho život a kariéru. Od začiatkov drzého a neznámeho tínedžera na televíznej obrazovke až po sebavedomého a všestranne talentovaného umelca, ktorý sa stal idolom 21. storočia. Tento príbeh je o oceňovanom hudobníkovi, uznávanom hercovi a o módnej ikone, ktorá udáva súčasné trendy. Harry neprestáva prekračovať hranice, na obálku Vogue si oblečie dámske šaty, aktívne prispieva na charitu či LGBTQ+ komunitu a dokáže si udržať čaro osobnosti či pozitívny prístup k životu podľa motta Správaj sa k ľuďom láskavo. V knihe je bohatý obrazový materiál, ktorý čitateľom umožní nahliadnuť do zákulisia pozoruhodného Harryho života. Knihu, ktorá vychádza vo vydavateľstve IKAR, z anglického originálu The Life and Music of Harry Styles preložila Lucia Nižníková.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miroslav Rimaszombati
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies