Na tiesňovú linku 112 zavolalo do októbra viac než milión ľudí

NETKY.SK • 1 December 2014, 07:35 • 2 min
Na tiesňovú linku 112 zavolalo do októbra viac než milión ľudí

BRATISLAVA – Národný deň 112, ktorý sa koná dnes, má verejnosti ukázať, aká je práca operátorov na čísle tiesňového volania linky 112. Za prvých desať mesiacov tohto roka prijali pracovníci tiesňového volania viac ako 1,1 milióna volaní.

slovakia

left justify in out

Na okresných úradoch v sídle kraja je pre deti pripravená exkurzia na koordinačných strediskách integrovaného záchranného systému. "Napríklad Koordinačné stredisko integrovaného záchranného systému v Trenčíne má pripravené rôzne workshopy," informoval hovorca ministerstva vnútra Petar Lazarov. Okrem prehliadky sú tam naplánované aj praktické ukážky práce operátorov pri riešení simulovaných udalostí.
      

Dnes budú na ministerstve vnútra vyhodnocovať aj najlepšie detské práce súťaže "Nakresli svojho integráčika". Súťaž vyhlásila Sekcia krízového riadenia ministerstva, ktorá zodpovedá za integrovaný záchranný systém na Slovensku. Do súťaže sa mohli zapojiť deti materských, základných škôl a detských domovov z celého Slovenska.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies