Na Terchovský budzogáň príde švédska skupina HammerFall

NETKY.SK • 5 August 2015, 13:06 • 2 min
Na Terchovský budzogáň príde švédska skupina HammerFall

BRATISLAVA - Na festivale Terchovský budzogáň, ktorý sa bude konať od 28. do 30. augusta v amfiteátri Nad Bôrami v Terchovej, vystúpi švédska heavymetalová skupina HammerFall.

slovakia

left justify in out

Ďalšími zahraničnými hosťami budú nemecké kapely Destruction a Freedom Call, Battle Beast a Korpiklaani z Fínska, Papilar z Poľska či české formácie Totální Nasazení, Škwor, Doga a The Snuff. Na podujatí sa predstavia aj slovenské skupiny Horkýže Slíže, Slobodná Európa, The Paranoid, Iné Kafe, Dorian Gray, Arzén, Konflikt, Zóna A, Mad Frequency, Caliber X, Everlong, Ex-Pulse, The Lampions, StormClear, Rust2Dust, Eufory a Wasted Strings.

 


Počas troch dní festivalu si budú môcť návštevníci a návštevníčky užívať okrem koncertov aj rôzne sprievodné atrakcie, súťaže, prekvapenia a aj piatkovú a sobotňajšiu nočnú šou Rada Meššu z rádia Rocková republika. Trojdňové permanentky sú dostupné v sieti Ticketportal.

 

Vstupenky na jednotlivé dni budú predávať iba na mieste.
Skupina HammerFall pôsobí na hudobnej scéne od roku 1993. V súčasnosti sú jej členmi Oscar Dronjak, Fredrik Larsson, Joacim Cans a Pontus Norgren. Na konte majú deväť štúdiových albumov. Zatiaľ poslednú nahrávku s názvom (r)Evolution uviedli na trh vlani v auguste.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies