Na televíznych obrazovkách štartuje v nedeľu nová séria SuperStar

NETKY.SK • 28 August 2015, 09:59 • 2 min
Na televíznych obrazovkách štartuje v nedeľu nová séria SuperStar

BRATISLAVA - Na obrazovkách televízií Markíza a Nova odštartuje v nedeľu 30. augusta ďalšia séria populárnej speváckej súťaže SuperStar. Talenty spomedzi mladých interpretiek a interpretov tentoraz vyberá porota v zložení Pavol Habera, Marta Jandová, Ondřej Soukup a tiež nováčik, česká speváčka a moderátorka Klára Vytisková. Na post moderátora tvorcovia angažovali obľúbeného Martina "Pyca" Rauscha.

slovakia

left justify in out

Nová séria SuperStar sa začne tradične zostrihmi z kastingov. „Začíname s kastingovými kolami, z ktorých vzíde sto najlepších spevákov. Epizódy známe z predchádzajúcich ročníkov ako Divadlo nahradia tento rok epizódy nazvané Super výber, ktoré sme nakrúcali na piesočnej pláži a v bývalých oceliarňach. Nasledovať budú živé prenosy so semifinalistami a potom s finálovou osmičkou,“ priblížil režisér šou Pepe Majeský.


Tohtoročná SuperStar prinesie podľa jeho slov hneď viacero noviniek. Okrem novej porotkyne a nakrúcacích miest zaviedli tvorcovia šou na kastingoch takzvanú CD voľbu, vymysleli novú chodbu smerujúcu k porote a rozhodli sa umožniť rodinám a priateľom súťažiacich, aby sledovali svojich blízkych na veľkej plazme priamo z prípravnej sály. Spevácku šou plánujú televízie vysielať každú nedeľu o 20:30.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies