Na Táľoch po úvodnom turnaji ProAm, Woodsovej sa Slovensko páči

NETKY.SK • 20 Jún 2013, 08:53 • 2 min
Na Táľoch po úvodnom turnaji ProAm, Woodsovej sa Slovensko páči

TÁLE - V stredu 19. júna sa začal na Táľoch golfový turnaj Allianz Ladies Slovak Open presented by Respect, ktorý je súčasťou seriálu Ladies European Tour. Podujatie má za sebou úvodný exhibičný turnaj tzv. ProAm.

slovakia

left justify in out

Okrem najlepších profesionálnych golfistiek z celého sveta sa na ňom zúčastnili aj slovenskí hokejisti, herci či podnikatelia. Najviac pozornosti pútala zrejme Američanka Cheyenne Woodsová, neter najlepšieho hráča na sveta Tigera Woodsa. "Som veľmi milo prekvapená, o Slovensku som veľa nevedela, ale veľmi sa mi tu páči. Ihrisko je fantastické, okolité hory sú prekrásne," povedala Woodsová.

Víťazom turnaja sa stal flight v zložení Charley Hull, Michal Žeňuch, Michal Žeňuch ml. a Samuel Žeňuch. Na druhom mieste skončili Stefanie Michl, Marian Gáborík, Ivana Surovcová a Richard Lintner. Tretie miesto obsadili Lee-Ann Pace, Ľubor Schwarzbacher, Liběna Světlíková a Hana Ryšková. 

Hlavná súťaž štartuje vo štvrtok 20. júna a predstaví sa v ňom aj kvarteto slovenských reprezentantiek - jediná profesionálka Zuzana Kamasová a tri amatérky Natália Hečková, Katarína Chovancová a Aneta Ambrahámová. Turnaj je dotovaný sumou 250 000 eur a potrvá do nedele 23. júna. Informácie pochádzajú z tlačovej správy organizátorov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona