Na Tále príde neter Tigera Woodsa

NETKY.SK • 12 Jún 2013, 15:58 • 2 min
Na Tále príde neter Tigera Woodsa

TÁLE - Americká profesionálna golfistka a neter slávneho Tigera Woodsa Cheyenne Woodsová si zahrá na Táľoch turnaj zo série Ladies European Tour. Dvadsaťtriročná rodáčka z Arizony sa od 20. do 23. júna spolu s ďalšími profesionálkami z celého sveta pobije o 250-tisíc eur, ktoré sú pripravené pre najlepšie na turnaji Allianz Ladies Slovak Open presented by Respect na Táľoch.

slovakia

left justify in out

Cheyenne Woodsová vstúpila do profesionálneho kolotoča v roku 2012 a hneď sa kvalifikovala na US Open, čo bol jej debut aj v rámci LPGA. V sezóne 2013 hrá najmä turnaje Ladies European Tour. "Je to pre nás česť, že Cheyenne príde na Tále. Veríme, že sa o Slovensku dozvie aj jej strýko a tiež si tu niekedy zahrá," povedal s úsmevom promotér turnaja Jozef Soták.

Okrem Woodsovej bude ťahákom na Táľoch aj dvadsaťnásobná víťazka turnajov LPGA Laura Daviesová. Najúspešnejšia britská golfistka súčasnosti sa vracia na Slovensko po ročnej pauze. "Sme veľmi radi, že si Laura našla vo svojom nabitom kalendári opäť čas a príde na Slovensko. Je to dôkaz toho, že turnaj na Táľoch patrí medzi tie obľúbené," povedal promotér turnaja Jozef Soták. Okrem Laury Daviesovej budú na Táľoch anglické farby obhajovať aj ďalšie veľké favoritky: osemnásobná víťazka turnajov Ladies European Tour Trish Johnssonová a niekoľkonásobná víťazka turnajov Mellisa Reidová. V štartovom poli nebudú chýbať ani Francúzka Gwladys Nocerová alebo víťazky spod Nízkych Tatier z rokov 2010 a 2012 Maria Hernandezová a Line Vedelová.

Zo slovenských hráčok sa popri jedinej profesionálke a momentálne 48. najlepšej hráčke Ladies European Tour Zuzane Kamasovej predstaví aj trio amatérok - Katarína Chovancová, Aneta Abrahámová a Natália Hečková.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies