Na Tajvan lete vystúpia IMT Smile, No Name i Dara Rolins

NETKY.SK • 28 Máj 2012, 05:14 • 2 min
Na Tajvan lete vystúpia IMT Smile, No Name i Dara Rolins

Na Tajvan lete vystúpia IMT Smile, No Name i Dara Rolins - Kultúra Na šiestom ročníku hudobného festivalu Tajvan leto, ktorý sa bude konať v piatok 29. júna v rekreačnom stredisku Tajvan v Čani pri Košiciach, vystúpi i speváčka Dara Rolins.

slovakia

left justify in out

img

Na šiestom ročníku hudobného festivalu Tajvan leto, ktorý sa bude konať v piatok 29. júna v rekreačnom stredisku Tajvan v Čani pri Košiciach, vystúpi i speváčka Dara Rolins. Priateľka rappera Rytmusa na podujatí predstaví svoj ostatný štúdiový album Stereo (2011). Speváčka, ktorá tento rok v decembri oslávi 40. narodeniny, sa na Tajvan lete predstaví vôbec po prvý raz.

Na festivale Tajvan leto koncom júna vystúpia aj skupiny IMT Smile, No Name, Chiki Liki tu-a, 4necks, Sexit a speváčka Zuzana Smatanová s kapelou. O tanečné finále sa postará DJ Pepo. Vstupenka na jednodňové podujatie stojí v predpredaji 10 eur.

Zdroj:SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies