Na štadión počas MS treba prísť skôr,vlastné jedlo a pitie bude zakázané

NETKY.SK • 27 Apríl 2011, 07:26 • 2 min
Na štadión počas MS treba prísť skôr,vlastné jedlo a pitie bude zakázané

Na štadión počas MS treba prísť skôr,vlastné jedlo a pitie bude zakázané

slovakia

left justify in out

Fanúšikovia, ktorí budú povzbudzovať hokejistov počas majstrovstiev sveta priamo na štadióne, sa s niektorými predmetmi budú musieť pred vstupom do haly rozlúčiť. Do kategórie "zakázaných" patria omamné látky a fľaše s tekutinami či dáždniky, taktiež vlastné jedlo. Hokejoví nadšenci sa budú musieť vzdať aj hlasných trúbok, vuvuzel či bubnov.
      Riaditeľka komunikácie šampionátu Michaela Grendelová pre TASR pokračovala, že neprijateľné budú zbrane, pyrotechnika a akékoľvek druhy nožíkov. Brány štadióna zostanú zatvorené aj pre ľudí v podnapitom stave.
      "Rovnako je zakázané so sebou nosiť fotoaparát alebo iné nahrávacie zariadenia zhotovujúce audiovizuálny záznam," uviedla Grendelová. Kontrola pri vstupe do štadióna môže fanúšikovi všetky nepovolené predmety vziať. Tie si však môže odložiť do úschovne a po zápase ich opäť vyzdvihnúť.
      Zakázaná je aj konzumácia jedla a tekutín v hľadisku. "Fanúšikovia sa môžu občerstviť, napiť a najesť v bufetoch, ktoré sú priamo na štadióne s tým, že musia pitie a jedlo skonzumovať pri týchto bufetoch a priamo do hľadiska si potom pitie alebo jedlo zobrať nemôžu," upozornila Grendelová.
      Fanúšikovia smú svojich hokejových favoritov povzbudzovať len zvoncami a rapkáčmi. "Ale rozumnej veľkosti, to znamená maximálnej veľkosti do 25 cm."
      V prípade, že organizátori niekoho "nachytajú" pri zakázanej činnosti, resp. s nepovoleným predmetom, budú to riešiť individuálne. "Samozrejme, my chceme so všetkými fanúšikmi jednať v mieri. Ak sa niekto dopustí menšieho priestupku, tak bude upozornený na to, aby tento prehrešok odstránil." Pri závažnejších vyvedú fanúšika zo štadióna.
      Grendelová radí dostaviť sa na zápasy čo najskôr. Brány štadióna sa otvoria už hodinu a pol pred začiatkom hokejového stretnutia. Ľudia si musia podľa Grendelovej tiež uvedomiť, že okrem nich samých tam ide ďalších niekoľko tisíc ľudí.
      Deti do piatich rokov majú vstup na zápasy zadarmo, podmienkou je, aby prišli s dospelou osobou, ktorá má platnú vstupenku. Títo najmenší nárok na sedadlo nemajú, podľa Grendelovej môžu sedieť rodičom na kolenách. Aj pre nich bude dostupné občerstvenie len v bufetoch.

Zdroj : TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona