Na Sziget prídu The Chemical Brothers, Tinie Tempah i Editors

NETKY.SK • 8 Jún 2016, 13:52 • 2 min
Na Sziget prídu The Chemical Brothers, Tinie Tempah i Editors

BRATISLAVA - Organizátori maďarského festivalu Sziget ohlásili mená ďalších účinkujúcich.

slovakia

left justify in out

Patrí medzi nich napríklad anglické elektronické duo The Chemical Brothers, ktoré vlani vydalo nový album Born In The Echoes. Formácia, ktorá má na konte hity ako Setting Sun (feat. Noel Gallagher), Block Rockin' Beats či Galvanize (feat. Q-Tip), sa predstaví 10. augusta na hlavnom pódiu.


Z Veľkej Británie príde aj rapper a spevák Tinie Tempah, ktorý sa doteraz prezentoval štúdiovkami Disc-Overy (2010) a Demonstration (2013). Na Szigete vystúpi 14. augusta. Fanúšikovia a fanúšičky sa môžu tešiť aj na anglickú rockovú kapelu Editors, ktorá má na konte päť albumov, vrátane zatiaľ posledného In Dream (2015).

 

Do line-upu pribudli aj Boy, Borns, Wiwek, Snails, Maduk ft. MC Mota, Nosia 'Outer Edges', Kasra, 2empress, Apster, Jay Hardway, Volt & State, Fedde Le Grand, D-Wayne, Tujamo, Laidback Luke, StadiumX, Breathe Carolina, Nick Talos, Ravitez, Las Salinas či Yves V.


Festival Sziget sa bude konať od 10. do 17. augusta v Budapešti, pričom účasť na ňom už skôr potvrdili napríklad Muse, Noel Gallagher's High Flying Birds, Sia, Rihanna, Bastille, Sigur Rós, Róisín Murphy, Sum 41, David Guetta, Jake Bugg, Kaiser Chiefs, Manu Chao s kapelou La Ventura, Movits!, Hardwell, The Lumineers, The Last Shadow Puppets, Bloc Party, Bring Me The Horizon, Chvrches, John Newman, Jess Glynne, Kodaline, M83, Wilkinson, Mo, Naughty Boy, Goran Bregovič Wedding and Funeral Band, Nicky Romero, Parov Stelar, Years & Years, Travis Scott, Bullet For My Valentine, Skunk Anansie, Die Antwoord, Afrojack, Zedd, Marky Ramone's Blitzkrieg, Boys Noize, Fidlar, Dillon Francis, Fúzy Múzy, Queer Jane a mnohí ďalší.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona