Na svojom tele má celkom 453 piercingov

NETKY.SK • 17 Jún 2017, 09:05 • 2 min
Na svojom tele má celkom 453 piercingov

Nemec Rolf Buchholz je zapísaný v Guinessovej knihe rekordov ako muž s najväčším počtom piercingov na svete. Na svojom tele ich má neuveriteľných 453 a z toho 278 na svojom prirodzení. Áno, čítate správne, a aj napriek tomu tvrdí, že má skvelý sex.

slovakia

left justify in out

Rolf je evidentne veľký milovník piercingov a svoju lásku k nim rozhodne neskrýva. Okrem nich má takmer celé telo potetované a sem tam nejaký implantát, ako napríklad rohy. Vďaka nim a vďaka čiernym šošovkám, ktoré často vytiahne, vyzerá prakticky ako diabol. Proti gustu žiaden dišputát, ale niektoré krajiny na to majú iný názor. Rolfa napríklad kvôli diabolskému vzhľadu odmietli na území Spojených arabských emirátov.

 

obrazok

 

S touto záľubou je spojený aj ďalší koníček, a síce zavesovanie sa do vzduchu za vlastnej koži. Už samotná predstava je pre nás dosť bolestivá, ale Rolf to má asi trochu inak. A ak si myslíte, že je to pomätený blázon, ste vedľa, ako tá jedľa. Rolf je veľmi schopný počítačový odborník, ktorý si jednoducho v sedemnástich rokoch našiel špecifický koníček.

 

obrazok

 

Jeho tvár ale zďaleka nebude to najhoršie. Na svojom penise má vraj 278 piercingov.
 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies