Na svetovej premiére 24. bondovky nechýbali ani princ William s manželkou Kate a princ Harry

NETKY.SK • 27 Október 2015, 06:59 • 2 min
Na svetovej premiére 24. bondovky nechýbali ani princ William s manželkou Kate a princ Harry

LONDÝN - Za účasti režiséra Sama Mendesa, producentov Michaela G. Wilsona a Barbary Broccoliovej, ale aj hercov Daniela Craiga, Christopha Waltza, Léy Seydouxovej, Monicy Bellucciovej či Ralpha Fiennesa sa dnes večer uskutočnila v Londýne svetová premiéra novej, v poradí 24. oficiálnej "bondovky" s názvom Spectre.

slovakia

left justify in out

Na červenom koberci pred dejiskom premiéry - londýnskou Royal Albert Hall - bolo veľmi rušno, pretože tak režisér, ako aj usmiati herci a herečky v elegantných odevoch nielen pózovali fotoreportérom, ale aj rozdali niekoľko autogramov.

 

 

V prominentnom publiku nechýbali ani princ William s manželkou Kate, princ Harry, ale ani spevácka legenda Shirley Basseyová, jej mladší kolega Sam Smith či futbalový internacionál z Walesu, stredopoliar Realu Madrid Gareth Bale so životnou partnerkou.

 

 

Najnovší triler o dobrodružstvách agenta 007 Jej Veličenstva Jamesa Bonda sa nakrúcal v exteriéroch v Londýne, Mexiku, Ríme, ako aj marockých mestách Tanger a Erfúd, dejiskom nakrúcania interiérorových záberov boli britské štúdiá Pinewood.

Snímka príde do slovenských kín 5. novembra 2015.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies