Na svetlo prenikli nové informácie: Nový posudok usvedčuje Kramného o vražde!

NETKY.SK • 17 December 2015, 11:46 • 2 min
Na svetlo prenikli nové informácie: Nový posudok usvedčuje Kramného o vražde!

OSTRAVA - Dnes sa odohráva na krajskom súde ostro sledovaný proces s Petrom Kramným. Obžalovaný je z vraždy manželky Moniky a dcéry Klárky.

slovakia

left justify in out

Stále nie je jasné akou smrťou zomreli. Kramný tvrdí, že manželku a dcéru nezabil on, ale že sa otrávili jedlom. Podľa kriminalistov však Kramný zabil manželku a dcéru elektrickým prúdom.

 

Vyšetrovanie sa naťahuje už niekoľko mesiacov a stále nie je jasné kto má pravdu. Do hry vstúpil nový posudok od expertov z Českých Budejovíc, ktorý nariadila vypracovať sudkyňa Renata Gilová, úvádza tn.cz. Jeho autori majú dnes na súde vystúpiť ako svedkovia a podrobne popísať k čomu v skutočnosti došlo.

 

Podľa právničky Slámovej nový posudok potrvrdzuje verziu, že Moniku a Klárku zabil Kramný elektrinou. Obhajkyňa Kramného dôrazne naznačila, že sa k nej nový rozsudok nedostal včas a nemala dostatok času si ho naštudovať. Preto je dosť možné, že požiada o odročenie hlavného pojednávania na iný termín.

 

Monika s Klárkou zomreli pred viac ako dvomi rokmi v egyptskej Hurghade. V prípade dokázania viny hrozí Kramnému za čin až doživotie.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies