Na svadbe Lindy Perry a Sary Gilbert vystúpilo niekoľko speváčok

NETKY.SK • 2 Apríl 2014, 10:15 • 2 min
Na svadbe Lindy Perry a Sary Gilbert vystúpilo niekoľko speváčok

LOS ANGELES - Na svadbe americkej hudobníčky Lindy Perry a herečky Sary Gilbert vystúpilo viacero rockových speváčok.

slovakia

left justify in out

Dvojica si povedala "áno" v nedeľu 30. marca, pričom o hudobný program hostiny sa postarali bývalá členka formácie Bow Wow Wow Annabella Lwin, ktorá zaspievala hit I Want Candy, Martha Davis z The Motels predniesla skladbu Only the Lonely, Terri Nunn z kapely Berlin odspievala piesne The Metro, Highway to Hell či singel Take My Breath Away známy z filmu Top Gun (1986). Linda Perry sa k 52-ročnej Nunn pridala počas skladby Sex (I'm A…), ktorú Berlin vydali na druhom albume Pleasure Victim (1982).

 

Oslavu spríjemnila aj Dale Bozzio zo skupiny Missing Persons, a to piesňami Destination Unknown a Walking in L.A.. Sedemročná Ruby Sweetheart Maguire, ktorej otcom je herec Tobey Maguire, odprezentovala skladbu s názvom Girls Just Wanna Have Fun. Spomínaný predstaviteľ Petra Parkera zo série filmov o Spider-Manovi (2002, 2004, 2007) sa na svadbe aj zúčastnil, pričom medzi ďalších hostí patrili Sharon Osbourne, Julie Chen, Aisha Tyler, Steven Tyler či Juliette Lewis. "Sara má rada dievčenské kapely z 80. rokov minulého storočia, Linda sa preto rozhodla ju takto prekvapiť a bolo to pre ňu naozaj veľké prekvapenie," uviedol blízky zdroj pre americký týždenník Us Weekly. 

 

Tridsaťdeväťročná Sara Gilbert sa dostala do povedomia ako Darlene Conner v seriáli Roseanne (1988 - 1997). V roku 1992 zaujala v dráme Jedovatý brečtan. V rokoch 2004 až 2007 sa predstavila ako doktorka Jane Figler v seriáli Pohotovosť (1994 - 2009) a v období 2007 až 2010 stvárňovala Leslie Winkle v seriáli Teória veľkého tresku (2007). Gilbert má dve deti zo vzťahu s televíznou producentkou Allison Adler. Svoju homosexuálnu orientáciu zverejnila v roku 2010. So 48-ročnou Perry sa začala stretávať v roku 2011 a vlani sa zasnúbili. 

 

Linda Perry sa po pôsobení v už nefungujúcej kapele 4 Non Blondes začiatkom 90. rokov minulého storočia a krátkej sólovej kariére začala venovať skladaniu piesní pre iných interpretov. Okrem hitu What's Up? spomínanej formácie, napísala aj skladby pre Pink (Get the Party Started), Christinu Aguileru (Beautiful) a napríklad pre Gwen Stefani pieseň What You Waiting For?. Podpísaná je tiež pod nahrávkami Courtney Love, Sugababes, Alicie Keys, Skin, KT Tunstall či Kelly Osbourne. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies