Na súde v Rusku sa strieľalo, jedna osoba je v kritickom stave

NETKY.SK • 16 Január 2020, 08:07 • 2 min
Na súde v Rusku sa strieľalo, jedna osoba je v kritickom stave

KEMEROVO - Smrť muža a ťažko zranenú ženu si v dnešných ranných hodinách vyžiadala streľba v budove okresného súdu v sibírskej časti Ruska.

slovakia

left justify in out

Hlásenie

Lekári v meste Novokuzneck, ktoré sa nachádza v sibírskej Kemerovskej oblasti, dostali hlásenie o streľbe v budove súdu. Na mieste padli dva výstrely. Postrelený muž podľahol zraneniam pri prevoze do nemocnice, žena je naďalej v kritickom stave.

 

img

 

Boj o život

"Bol v kritickom stave, utrpel strelné zranenie brušnej dutiny a bol v stave vážneho traumatického šoku," uviedli záchranári. Ďalšiu zranenú hospitalizovali v meste Novokuzneck so zranením nohy a tváre. "Je na operačnom stole, lekári bojujú o jej život, operácia bude ťažká," uviedli zdravotní záchranári s tým, že celý proces môže trvať aj niekoľko hodín.

 

img

 

Priebeh incidentu

Podľa zdroja z prostredia polície sa v čase incidentu práve prerokúval páchateľov prípad. "Strelec, podľa všetkého obžalovaný, sa rozčúlil v súvislosti s niečím v priebehu pojednávania. Vyšiel von, vzal zo svojho auta zbraň, vrátil sa do budovy, vystrelil po súdnom zriadencovi, ktorý sa ho snažil zastaviť. Potom pokračoval do súdnej miestnosti a postrelil ďalšiu osobu, podľa všetkého svedka," vyjadril sa jeden zo zdrojov.

 

img

 

Útočník

Strelca, ktorý sa narodil v roku 1975 a ktorého meno úrady nezverejnili, po incidente zadržali.

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona