Na strednej škole v Novákoch útočil študent sekerou, polícia ho zadržala

NETKY.SK • 3 November 2022, 11:01 • 2 min
Na strednej škole v Novákoch útočil študent sekerou, polícia ho zadržala

BRATISLAVA/NOVÁKY - Na Strednej odbornej škole v Novákoch útočil vo štvrtok dopoludnia študent sekerou. Informuje o tom polícia na sociálnej sieti s tým, že sa pri incidente zranila jedna osoba, nie však vážne. Študenta polícia zadržala.

slovakia

left justify in out

"Študenti sú v tejto chvíli v starostlivosti posttraumatického intervenčného tímu. V týchto chvíľach úzko spolupracujeme s vedením školy," uviedla polícia. Deklaruje, že prijala adekvátne opatrenia a nikomu nehrozí žiadne nebezpečenstvo. Na mieste činu je redaktorka TASR, podľa ktorej polícia v škole naďalej zasahuje. "Momentálne na mieste vykonávame potrebné procesné úkony úkony, bližšie informácie nateraz nie je možné poskytnúť," skonštatovala polícia. Nasadení tam boli aj policajní psovodi. V škole zasahovali aj zdravotní záchranári. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona