Na stránke hnutia Progresívne Slovensko hlasovalo za demisiu premiéra 30-tisíc ľudí

NETKY.SK • 13 Marec 2021, 13:05 • 2 min
Na stránke hnutia Progresívne Slovensko hlasovalo za demisiu premiéra 30-tisíc ľudí

Na webstránke, ktorú spustilo hnutie Progresívne Slovensko, hlasovalo za odchod premiéra Igora Matoviča takmer 30-tisíc ľudí.

slovakia

left justify in out

Vyplýva to z  údajov zverejnených na oficiálnej stránke ankety. Stránku ešte začiatkom marca spustilo hnutie Progresívne Slovensko (PS) a občania prostredníctvom nej môžu zároveň vyzvať koaličné strany Sloboda a Solidarita (SaS) a Za ľudí, aby docielili výmenu premiéra. V opačnom prípade by mali podľa predstaviteľov hnutia zvážiť svoje zotrvanie vo vláde.

„Je rok od nástupu vlády Igora Matoviča. Počas celého tohto obdobia sme svedkami chaosu, hádok a obrovského množstva zlyhaní. Výsledkom nie sú len ekonomické a reputačné škody, ale tisíce mŕtvych a ťažko chorých ľudí, ktorým sa dalo lepším manažmentom zabrániť," píšu nastránke členovia hnutia. Hlavným zodpovedným za túto situáciu je podľa nich predseda vlády.

 


"Zo súčasnej katastrofálnej situácie najviac ťažia Fico&Pellegrini, ktorí už zbierajú podpisy za referendum o predčasných voľbách," komentujú ďalej s tým, že spravia všetko pre to, aby sa opäť k moci nedostali.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miloš Cíbik

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona