Na stránke autorky Harryho Pottera vyšiel nový príbeh so slávnym čarodejníkom

NETKY.SK • 8 Júl 2014, 14:04 • 2 min
Na stránke autorky Harryho Pottera vyšiel nový príbeh so slávnym čarodejníkom

LONDÝN - Britská spisovateľka J.K. Rowlingová, autorka Harryho Pottera, dnes zverejnila k nahliadnutiu krátky príbeh o dospelom slávnom čarodejníkovi na svojej webovej stránke Pottermore.

slovakia

left justify in out

Harry Potter sa teda podľa agentúry AP vracia - tajomný, ženatý a šedivejúci. V novom príbehu, ktorý má 1500 slov, sa 34-ročný Harry účastní na Svetovom pohári v metlobale so svojimi starými priateľmi Ronom Weasleym, Hermionou a ich deťmi.

 

Známy čarodejník má v príbehu "strieborné nitky" vo vlasoch a tajomnú ranu na lícnej kosti. Ryšavé vlasy Rona Weasleyho "vyzerajú, že sa trochu riedia".

 

Posledný román s Harrym Potterom - Harry Potter a Dary smrti - vyšiel v roku 2007. Rowlingová vyhlásila, že ďalší diel už nenapíše. Vytvorila ale materiály vzťahujúce sa k postavičkám a svetu Harryho Pottera, vrátane Príbehov barda Beedla.

 

Slávna spisovateľka tiež vydala dva detektívne romány pod pseudonymom Robert Galbraith.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies